bygningsmodeller.dk

er ejet og drevet af lektor Kaj A. Jørgensen Aalborg Universitet.

Han har mange års erfaring med virksomhedsudvikling gennem forskning og undervisning på ingeniøruddannelserne på Aalborg Universitet. Han har her en web-adresse http://www.kaj.person.aau.dk, hvor der er yderligere oplysninger om aktuelle forsknings- og kursusaktiviteter samt en liste over udgivne publikationer.

Hans speciale er informationssystemer. At holde styr på information er meget vigtigt for alle virksomheder. Information skal bruges til afrapportering af virksomhedens drift, men det er mindst lige så vigtigt, at have aktuel og korrekt information til rådighed for at træffe centrale beslutninger om virksomhedens fremtidige drift.

På dette område findes som bekendt en række standard-systemer til rådighed, og vi assisterer gerne med at analysere behovet og finde frem til det rigtige system. Men skal en virksomhed fremhæve sine helt specielle fortrin frem for andre, bør den på centrale områder udvikle specielle løsninger. Her ligger vore styrke. Vi har en indgående erfaring med informationsanalyse og udvikling af tilpassede informationssystemer.

Informationssystemer og Internettet er fremtidens kombination. Virksomhedens medarbejdere bør kunne få adgang via Internettet. Vi anvender de nyeste teknologier på dette område, til sikring af tidssvarende løsninger men på en måde, så de udviklede systemer kan følge med den teknologiske udvikling.

Vi giver gerne en demonstration af eksempler og en nærmere gennemgang af vore metoder.

 

Retur til forside.